За Нас

Доверието е нашата етика и е дълбоко заложено в основата на всяко наше действие.

Трейшън Инвест ЕАД специализирано дружество в предоставянето на експертни инвестиционни съвети и  услуги за управление на активите на физически лица, семейства, частни компании и институции.

Нашият екип от професионални инвеститори има доказан дългогодишен опит  на финансовите пазари и постигане на инвестиционни резултати за своите клиенти. 

Независимо дали искате да изградите своето богатство, да запазите активите си или да планирате пенсионирането си, ние имаме опита и ресурса, за да Ви помогнем да постигнете своите финансови цели.

Какво ни прави различни.

Нашите ценности са нерзделна част от всичко, което правим, защото искаме да изградим дъглосрочнен и устойчив успех за нашите клиенти.

Почтеност

Вярваме, че честността, прозрачността и етиката са градивните елементи на нашия бизнес. Винаги се водим от интереса на нашите клиенти, слагайки техните интереси преди всичко.

Отговорност

Вярваме, че всяка компания трябва да доприняся и да е отговорна, не само към клиентите си, но и към общността, в която извършва своята дейност.

Експертиза

Имаме екип от опитни професионалисти в областта на инвестиците, които са добре запознати с най-новите тенденции и практики в индустрията, за да осигурявят експертни съвети на нашите клиенти.

Иновации

Чрез нашите иновативни дигитални услуги, ще осигури безпроблемно и трансформиращо клиентско изживяване, предоставяйки информация в реално време, удобна комуникация, ефективна регистрация и сигурни финансови транзакции.

Фокус към клиента

Ние изграждаме дългосрочни взаимоотношения с нашите клиенти, базирани на доверие, комуникация и взаимно уважение. Прилагаме личен подход в управлението на инвестициите и работим заедно, за да разберем специфичните Ви цели и рискови възможности.

Нашето предимство.

Прозрачността в работата, комуникацията и ангажираността към нашите клиентите са основните принципи, които ни карат да изпъкнем сред останалите. 

Вярваме, че информираният клиент е успешен такъв, затова е наш приоритет и отговорност да осигурим осведоменост за различните инвестиционни продукти и услуги във всеки етап от работата ни с клиентите.

Екипът ни е винаги готов да съдейства при въпроси или нужда от допълнителна информация, с основната цел да изграждаме дългосрочни взаимоотношения с нашите клиенти.

Нашият ръководен екип.

Ние от Трейшън Инвест ЕАД сме отдадени на това да направим вашите финансови цели реалност. Независимо дали имате нужда от инвестиционни съвети, финансово планиране или правни съвети, нашият екип от експерти е тук, за да Ви помогне!

Кристин Коен - членове
Кристин Коен Изпълнителен директор
Таня Талева - членове
Таня Талева Прокурист
Людмил (1)
Людмил Людмилов Портфолио Мениджър
Тодор Тодоров avatar
Тодор Тодоров Член на СД
This is a staging enviroment