Правно и Данъчно Консултиране

Ние от Трейшън Инвест ЕАД  знаем,

че успешното управление на активи изисква повече от просто инвестиционни съвети. Затова сме горди да предложим на нашите клиенти, допълнителни услуги в областта на правното и данъчно консултиране за притежаваните инвестиционни инструменти.

Нашите правни и данъчни услуги са създадени да предостявят на клиентите ни знанието и средствата, от които се нуждаят, за да взимат информирани решения за своите инвестиции и да се възползват от всички налични възможности за данъчно планиране.

Екипът ни от опитни правни и данъчни консултанти, работи съвместно с всеки  клиент, за да развие персонализиран план, който отговаря на техните уникални потребности. 

Използваме обширен подход в управлението на активи, като се фокусираме върху всяка част от финансовия живот на нашите клиенти.

Правните и данъчни услуги са неразделна част от  стратегията ни за управление на активите. Те ни дават  възможност да помогнем на клиентите ни да постигнат инвестиционните си цели без да се тревожат за годишни финансови отчети или попълване на данъчни декларации.

Услугите ни за правно и данъчно консултиране включват:

1. Данъчно Планиране

1. Данъчно Планиране

Помагаме на клиентите да се придържат към всички нормативни изисквания в данъчното законодателство, подготвяме справки и отчети за данъчни цели и съдействаме при попълване на данъчни декларации в частта за инвестиционни портфейли. 

2. Законосъобразност

2. Законосъобразност

Помагаме на клиентите при решаване на различни правни казуси, свързани с техните инвестиции и управлението им. Следим действията им да са съобразени с всички съотносими закони и регулации, с цел минимизиране на риска от глоби и процесуални действия.

Ако желаете да научите повече за нашите услуги в областта на правното и данъчно консултиране, не се колебайте да се свържете с нас!

Нашата основна цел е да Ви помогнем да постигнете финансовите си цели.

This is a staging enviroment